Search
  • minna

WIKLUND, TURUN OSUUSKAUPPA

Flockin tiimi on toiminut Turun Osuuskaupan kumppanina useassa eri hankkeessa ja projektissa. Yhteistyö Wiklundin kehityshankkeessa on ollut osuuskauppatasoista yhteistyötä TOK:n johtoryhmän kanssa. Suurin osa yhteisistä projekteista on konkreettisempia kehitystyöprojekteja matkailu- ja ravitsemistoimialalla, mutta myös liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa on ollut yksi yhteinen projekti.


Flock on ollut yhteistyössä kehittämässä Wiklundin strategiaa ja rakentamassa yhdessä Osuuskaupan johtoryhmän kanssa kiinteistölle kymmenen vuoden investointikehitysohjelmaa ja kiinteistön kokonaiskonseptia. Kokonaiskonseptin määrittelyn jälkeen he ovat olleet mukana hankkeen osaprojekteissa, kuten Wiklundin ravintolamaailman VENNin sisustussuunnittelussa. Flock on ollut suunnittelemassa Wiklundille uudet konseptit, Rapidon ja ”roof top” baarin. Molempiin on konseptin lisäksi liittynyt yksiköiden sisustussuunnittelu.


Wiklundin hotelliratkaisun osalta Flock on ollut rakentamassa mara-toimialajohdon kanssa Wiklundin Original Sokos Hotellin identiteettiä ja vastannut yksikön sisustussuunnittelusta. Lisäksi Flock on ollut ratkaisemassa Lähi ABC Koulukadun kiinteistön kokonaisansaintalogiikan proble- matiikkaa ja suunnittelemassa liikennemyymäläkiinteistölle päivitetyn tulevaisuuden kokonaiskonseptiratkaisun. Flock on myös ollut suunnittelemassa Radisson Blu Marina Palacen kokousmaailmalle päivitetyn konseptin.


TOK on ollut erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Flockin kanssa. Yrityksen avainhenkilöillä on ymmärrys liiketoiminnan ansaintalogiikoista, kuluttajan tarpeista ja niiden voimakkaasta muutoksesta, ylivertaiseen asiakaskokemukseen liittyvistä tekijöistä ja toimipaikkojen visuaalisesti houkuttelevan ilmeen osatekijöistä.


Flock on ollut projekteissa suunnitelmallinen, nopea, ketterä ja on positiivisella tavalla haastanut TOK:n johdon ajattelemaan monista asioista uudella tavalla. Heidän kanssaan on ollut helppoa ja positiivista työskennellä. Voin lämpimästä suositella heitä toimijana yhteistyökumppaniksi hyvin erilaisiin projekteihin ja uskon vahvasti, että TOK tulee tekemään heidän kanssaan vielä monta yhteistä projektia tulevina vuosina.


MIKKO ESKELINEN, TOIMIALAJOHTAJA, TURUN OSUUSKAUPPA

#flockworks

30 views0 comments

Recent Posts

See All
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2021 FLOCK HELSINKI